| | HIM dinleyen satanist olur mu!!! | |
|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
Dod Kalm

Kayıt tarihi: 19/12/09 Yaş: 22 Nerden: FİNLANDİYA! İş/Hobiler: barmen Lakap: alkolik
 | Konu: HIM dinleyen satanist olur mu!!! Salı Ocak 05, 2010 2:39 pm | |
|
En son VENOM tarafından Cuma Ocak 22, 2010 5:14 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
 | |
RebeLYeLL

Kayıt tarihi: 27/12/09 Yaş: 16 Nerden: kimsenin bilmediği bilipte gelmediği İş/Hobiler: ölümüne öğrenci modu Lakap: Dolunay Surat.
 | Konu: Geri: HIM dinleyen satanist olur mu!!! Salı Ocak 05, 2010 2:46 pm | |
| uyuz oluyorum ya HIM dinliyo aaa kesin satanisttir gibi şeyler HIM mi one o satanist emo karışımı şeysi mi falan böle diyene küfret döv abi. |
|
 | |
Marion Tussaund

Kayıt tarihi: 20/12/09 Yaş: 20 Nerden: Yoklukla Varlık Arasında Biryerden... İş/Hobiler: Resim ve Müzik Lakap: Vampirella
 | Konu: Geri: HIM dinleyen satanist olur mu!!! Salı Ocak 05, 2010 2:49 pm | |
| Sonuna kadar katılıyorum sana Şeyma... Metal müzik dinleyerek satanist olunuyorsa ülkede insan denen bir Varlığın kalmaması gerekirdi... Gerçekten saçma ve gereksiz... Bende bir konuşursam uçar giderim o yüzden MECBUR susuyorum.. Yüreğine sağlık canım bu yazıyı yazdığın için  |
|
 | |
DRACULA

Kayıt tarihi: 21/12/09 Yaş: 27 İş/Hobiler: astsubay. Lakap: kaptan
 | Konu: Geri: HIM dinleyen satanist olur mu!!! Salı Ocak 05, 2010 2:57 pm | |
| Al işte satanist olmadan metal müzik dinlemek!! medyamız saolsun zaten geneli cahil olan orta yaş ve üzeri insanlarımızı öle bir bilgilendiriyorki yolda insanlar eminimki hepimize satanist gözüyle bakıyolar unutmayalımki metalciler satanist deildir satanistler metalcidir (gerçi her ne hırdavatlarsa umrumda deil)... Arkadaşlar ben bu konuya gülerek geçerim ve bırakın satanist derlerse desinler bitarafınıza bile takmayın...Önemli olan insanın göründüğü değil ne olduğudur..Sevgilim yüreğine sağlık sonuna kadar katılıyorum. |
|
 | |
Annabel

Kayıt tarihi: 20/12/09 Yaş: 20 Nerden: alacakaranlıktan İş/Hobiler: müzik dınlemek,pc,gitar çalmak Lakap: nilü
 | Konu: Geri: HIM dinleyen satanist olur mu!!! Perş. Ocak 07, 2010 7:32 pm | |
| Ya bırakın şu dallamaları her metal dınleyen satanıst olucaksa işimiz var dünyanın yarısı satanıst o zaman |
|
 | |
DRACULA

Kayıt tarihi: 21/12/09 Yaş: 27 İş/Hobiler: astsubay. Lakap: kaptan
 | Konu: Geri: HIM dinleyen satanist olur mu!!! Perş. Ocak 14, 2010 3:44 pm | |
| Doğru söze ne denir metal dinlemeyen siyah giymeyenler hayatın tadını alamazlar.Şahsen ben klasik pop ve diğer müzik tarzlarını kendilerine adamış insanların basit insanlar olduğunu düşünüyorum... |
|
 | |
CHARON

Kayıt tarihi: 21/12/09 Yaş: 25 Nerden: AMASYA İş/Hobiler: BARMEN Lakap: psiko
 | Konu: Geri: HIM dinleyen satanist olur mu!!! Paz Ocak 17, 2010 4:16 pm | |
| Metal forever. Bazı kendini bilmez göt heriflerin uydurmasına kafa yormayın arkadaşlar...  |
|
 | |
LACRİMAS

Kayıt tarihi: 21/12/09 Yaş: 25 Nerden: AMASYA... İş/Hobiler: barmen Lakap: babacan
 | Konu: Geri: HIM dinleyen satanist olur mu!!! C.tesi Ocak 30, 2010 12:15 pm | |
| Kısacası saçmalık diye özetliyorum üstadlar... |
|
 | |
...Cynide Sun...

Kayıt tarihi: 18/03/10 Yaş: 16 Nerden: Ville'nin Yanından.. Lakap: *Angelica*
 | |
 | |
orgeneral

| Konu: Geri: HIM dinleyen satanist olur mu!!! Perş. Mayıs 06, 2010 9:21 pm | |
| siyah giyinene, pentagram kolye takana,, küüüüt "satanist damgası" |
|
 | |
| | HIM dinleyen satanist olur mu!!! | |
|