Zagzagel
| Konu: Ville Valo'nun düetleri... Perş. Ocak 14, 2010 8:39 pm | |
| VİLLE VALO-NATALİA AVELON:SUMMER WİNE
SUMMER WİNE
Strawberries cherries and an angel's kiss in spring My summer wine is really made from all these things
I walked in town on silver spurs that jingled too A song that I had only sang to just a few She saw my silver spurs and said let pass some time And I will give to you summer wine Oohh-oh summer wine
Strawberries cherries and an angel's kiss in spring My summer wine is really made from all these things Take off your silver spurs and help me pass the time And I will give to you summer wine Oohh-oh summer wine
My eyes grew heavy and my lips they could not speak I tried to get up but I couldn't find my feet She reassured me with an unfamilliar line And then she gave to me more summer wine Oohh-oh summer wine
Strawberries cherries and an angel's kiss in spring My summer wine is really made from all these things Take off your silver spurs and help me pass the time And I will give to you summer wine Oohh-oh summer wine
When I woke up the sun was shining in my eyes My silver spurs were gone my head felt twice its size She took my silver spurs a dollar and a dime And left me cravin' for more summer wine Oohh-summer wine
Strawberries cherries and an angel's kiss in spring My summer wine is really made from all these things Take off those silver spurs and help me pass the time And I will give to you my summer wine Oohh-oh summer
YAZ ŞARABI
çilekler,kirazlar ve baharda bir melegin öpücügü benm yaz şarabim gercekten bunlardan yapilir
kasabada çinlayan gümüş mahmuzlarmla yürüdüm sadece birkac kez söyledigim bir sarki o benm gümüs mahmuzlarimi gördü ve biraz zaman gecsin dedi ve sana yaz sarabi verecegim dedi oohh-oh yaz şarabı
çilekler,kirazlar ve baharda bir melegin öpücügü benm yaz sarabim gercekten bunlardan yapilir gümüs mahmuzlarni cikar ve zamani gecirmeme yardim et ve bende sana yaz sarabi vereyim oohh-oh yaz şarabı
gözlerim agirlasti ve dudaklarm konusamadi ayaga kalkmaya calstim ama ayaklarmi bulamadm beni alislmadik bir dizeyle rahatlattı ve sonra bana daha cok yaz sarabi verdi oohh-oh yaz şarabı
cilekler,kirazlar ve baharda bir melegin öpücügü benm yaz sarabim gercekten bunlardan yapilir gümüs mahmuzlarni cikar ve zamani gecirmeme yardim et ve bende sana yaz sarabi vereyim oohh-oh yaz şarabı
uyandigimda günes gözlerimn icnde parildiyordu gumus mahmuzlarim gitmsti kafami iki misli hissediyordm o gümüs mahmuzlarimi 1 dolar ve 10 sente aldi ve beni daha cok yaz sarabina hasret birakti Oooh-oh yaz şarabı
cilekler,kirazlar ve baharda bir melegin öpücügü benm yaz sarabim gercekten bunlardan yapilir gümüs mahmuzlarni cikarve zamani gecirmeme yardim et ve bende sana yaz sarabi vereyim oohh-oh yaz şarabı
VİLLE VALO-MANNA:JUST FOR TONIGHT JUST FOR TONIGHT
Too late, won't stop tonight I want to go deeper tomorrow takes it all away Times running out, the night is on the edge now Soon morning dawns and breaks the spell turns yesterday to a dream
Just for tonight we'll keep on dancing and the city won't tell a soul Just for tonight the lights are shining and our secret stays untold
These streets are mine, tonight I'll keep on walking won't stop as ong as the city sleeps Don't look back once or you might turn around Tonight I'll give myself to you, and our secret stays untold
Just for tonight we'll keep on dancing and the city won't tell a soul Just for tonight the lights are shining and our secret stays untold
They can't see us now they won't catch us now They can't see us now they won't catch us now
SADECE BU GECE İÇİN
Çok geç,durma Bu gece dahada derine inmek istiyorum Yarın hepsini alıp götürecek Zaman ilerliyor Gece sınıra dayandı artık Yakında şafak söker ve büyü bozulur Yarın bir hayale dönüşür
Sadece bu gece için,dans etmeye devam edeceğim Ve şehir bir ruha anlatmayacak Sadece bu gece için,ışıklar parıldayacak Ve sırrımız gizli kalacak
Bu caddeler benim Bu gece yürümeye devam edeceğim Durmayacağım şehir uyuduğu sürece Ardına bakma bir kez bile yada etrafına Bu gece sana kendimi vereceğim Ve sırrımız gizli kalacak
Sadece bu gece için,dans etmeye devam edeceğim Ve şehir bir ruha anlatmayacak Sadece bu gece için,ışıklar parıldayacak Ve sırrımız gizli kalacak
Bizi göremezler artık Bizi yakalayamazlar artık Bizi göremezler artık Bizi yakalayamazlar artık
VİLLE VALO-69 EYES;WASTİN THE DAWN
Wasting The Dawn
Been runnin' away So long from the day Into the strange night of stone To fade away As the light is gently Bleedin' out of my soul Penetratin' the evening As i ride On this endless road
But you can't turn back the time It always gonna wait on the line
Some may wish never to be born Wastin' the dawn Like a rose growin' from the christ's thorn Wastin' the dawn
Been waitin' for you for so long Little bird of prey To fly me higher To the brighter day Where the lizard lingers long Under the sun Forgettin' the night Darkest july Paris '71...
Şafağı Harcayarak
Kaçıyorum Günden daha uzun Taş gibi katı yabancı gecenin içine Unutulup gitmeye Bir ışık gibi yavaşça. Ruhumdan dışarı kanıyor. Akşamın içine işliyor. ilerlediğim Bu sonu gelmeyen yolda
Ama sen zamanı geri döndüremezsin O herzaman sınırda bekler
Bazen hiç doğmamış olmak isterim Şafağı harcayarak Dikenlerin içinden büyüyen bir gül gibi Şafağı harcayarak
Uzun zamandır seni bekliyorum Avın küçük kuşu Beni yükseğe uçur Daha parlak güne Kertenkelelerin can çekiştiği yere Güneşin altında Geceyi unutuyorum En karanlık temmuz Paris 1971
VİLLE VALO-CRADLE OF FİLT:BYRONİC MAN
BYRONİC MAN
As lonely as a poet on the walls of Jericho Or the moon without the comfort of the stars I am loathe to know it that a man without a soul Is nothing but a spilled canopic jar
I proved it Improved it Drove a sonnet Right through it And in this state of bliss Evil kissed with wet lips Pen-filled Fingertips Which through me for through me Illuminati usually pissed But with words of some hurts worth I threw a party that extended God's list
Exciting new flames that my fame would claim for me Reciting back the almanac of travesties
They call me bad Mad Caliban with manners Dangerous to know A passing fad Taught in all debauch In excess and in canto
Grown wild This child Whole harems defiled Faustina's and Mina's Lady Libertine and her sisters between her
What spread of lies arise when lovers die Which circle of hell is mine when I arrive
They call me bad Mad Caliban with manners Dangerous to know A passing fad Taught in all debauch Crow against the virgin snow
Grown colder, my shoulder Like a boulder beside her And bolder, not wiser My dark seed took up root inside her That mouldered, where older
Beddings would hold a passionate sigh But Laudanum and soda Lord Numb coda Merited a forest of inherited spite
Fleeing grief for foreign maps I still played vampire aristocrat Unloading my gun in hot, promiscous laps
Then shooting swans in a gondola I tripped my foot on a fallen star And there's nothing like a mouthful of Venetian tar To let you know just who you fucking are
[Ville] The patron saint of heartache I can't see my world is falling The world is falling down The patron saint of heartache I Can't see my world is falling the world is falling down
[Dani] Everafter can they hear my laughter
[Ville] The patron saint of heartache
[Dani] Never craft a better bed of disaster
[Ville] The Patron saint of heartache
They call me bad Mad Caliban with manners Dangerous to know A passing fad Taught in all debauch In excess and in canto
They call me bad Mad Caliban with manners Dangerous to know A passing fad Whereupon I tell them To go fuck their mothers
As so.... On my grave
LORD BYRON'A BENZEYEN ADAM
Juricho'nun duvarının üzerindeki bir şair kadar yanlız Ya da yıldızların tesellisinden yoksun bir ay Ruhsuz bir adamın bir hiç olduğuna yahut patlamış mısır tanesi kadar değeri olmasına inanmandan iğreniyorum
Kanıtladım bunu ve yoluna koyup,düzelttim Bunun sayesinde de bu soneyi yazdım Ve bu mutlu haldeyken Şeytan beni ıslak dudaklarıyla öptü Mürekkepli bir kalemle birlikte parmak uçlarıyla Beni sırf benim için çizen aydınlık Genellikle hep üzerime işedi
Gülünç yıllıklar anlatırken geçmişi Yeni uyarıcı ateşli şöhretim, Benim için hak iddia ederdi
Bana kötü diye hitap ederler Çılgın Caliban ise kendi tarzıyla seslenir bana Bilmek için tehlikeli olan geçici heves Tüm bu ahlaksızlık ve taşkınlığın kıtasıyla Bana ters verdi
Vahşi şekilde büyümüş olan bu çocuk Faustina ve Mira'nın Leydisi Libertine'ın ve onun kardeşleri arasındaki Tüm haremleri kirletti
Aşıklar ölürken,hangi yalanların şöleni yükseliyor? Cehenneme varınca,hangi çember benim olacak?
Bana kötü diye hitap ederler Çılgın Caliban ise kendi tarzıyla seslenir bana Tanımak için tehlikeli olan Bakire karşıtı zenci Tüm bu ahlaksızlıkta Bana ders verdi
Daha soğuk olgunlaşmış olan omzum Onun yanında iri bir kaya gibi Daha sarp bir kaya misali ama daha akilli değil Koyu tohumum yaşlıların olduğu yerden daha çok çürümüş şekilde Kök saldı içimde
Ağıllar afyon ve soda yerine Tutkulu ve derin bir nefes çekerlerdi Duygusuz Lord mirasla hakettiği ormanın son parçasına zarar verirken
Hala oynadığım o soylu vampir Yabancı haritalar sayesinde üzüntüden kaçıyor Acı içinde boşalan silahla,karmakarışık zamanlarda
Kayan bir yıldızın üzerinde Önceden takılıp düştüğüm kuğular,vurulurken bir gondolda Ve bir Venedikli denizcinin ağız dolusu kelimeleri olmayışı gibi Artık hiçbir şey yok Sana bir şeyler bilmene izin vermek,sadece seni kimin b****diğini bilmeni ifade eder
[Ville:] Istırabın koruyucu azizi Dünyamın düştüğünü göremiyorsun? Dünya düşüyor Istırabın koruyucu azizi Dünyamın düştüğünü göremiyorsun? Dünya düşüyor
[Dani and Ville:] Istırabın koruyucu azizi Onlar hep kahkahalarımı duyabiliyorlar mı? Istırabın koruyucu azizi Sakın daha bir felakete yataklık etme
Bana kötü diye hitap ederler Çılgın Caliban ise kendi tarzıyla seslenir bana Bilmek için tehlikeli olan geçici heves Tüm bu ahlaksızlık ve taşkınlığın kıtasıyla Bana ters verdi
Bana kötü diye hitap ederler Çılgın Caliban ise kendi tarzıyla seslenir bana Bilmek için tehlikeli olan geçici heves Bundan sonra Onların gidip kendi annelerini b****melelerini söyleyeceğim... Mezerimın üzerinde
VİLLE VALO-APOCALYPTİCA:BETTERSWEET
BETTERWEET
I'm giving up the ghost of love And the shadows cast on devotion She is the one that I adore Queen of my silent suffocation
Break this bittersweet spell on me Lost in the arms of destiny
Bittersweet I won't give up I'm possessed by her
I'm bearing her cross she's turned into my curse
Break this bittersweet spell on me Lost in the arms of destiny
Bittersweet I want you [I wanted you) And I need you (How I needed you)
Break this bittersweet spell on me Lost in the arms of destiny Break this bittersweet spell on me Lost in the arms of destiny
İYİ VE KÖTÜ
Aşkın hayaletinden vazgeçiyorum Ve gölgeler sadakatin bağlılığının üzerine düşüyor.
O benim sevdiğim, Sessiz boğuluşumun imanı
Kaderin kolları arasında kayboldum Bana yaptığın bu iyi ve kötü büyüyü boz
Vazgeçmeyeceğim Sahibim o benim
Onun işaretini taşıyorum Benim tanrım haline geliyor....
Kaderin kolları arasında kayboldum Bana yaptığın bu iyi ve kötü büyüyü boz
iyi ve kötü Seni istiyorum(hep istedim) Ve sana ihtiyacım var(Sana nasıl da ihtiyacım var.)
Kaderin kolları arasında kayboldum Bana yaptığın bu iyi ve kötü büyüyü boz!
VİLLE VALO-KARİ TAPİO:TAALA POHJANTAHDEN ALLA
Täällä Pohjantähden Alla
Täällä pohjantähden alla on nyt kotomaamme Mutta tähden tuolla puolen toisen kodon saamme (x2)
Täällä on kuin kukkasella aina lyhyt meillä Siellä ilo loppumaton niin kuin enkeleillä (x2)
Täällä sydän huokailee ja itku silmän täyttää Siellä sydän iloitsen ja silmä riemun nayttää (x2)
Sinne toivonsiivillä sydän pieni lennä Siellä kun on kotomaani sinne tahdon mennä (x2)
Burada Kuzey Yıldızı'nın Altında
Burada Kuzey Yıldızı'nın altında evimiz şimdi Ama yıldızların ötesinde başka bir ev var bizi bekleyen (x2)
Kısaca bir çiçek gibi yaşıyoruz burada Orada çok sevineceğiz melekler gibi sonsuza kadar (x2)
Burada kalp iç çekiyor ve gözler yaşlarla dolu Orada kalp mutlu ve gözler neşeyle parlıyor (x2)
Umudun kanatlarında oraya uçar kalbim Evim olarak orada olmak istiyorum (x2)
UMARIM BEĞENMİŞSİNİZDİR SEVGİLİ DOSTLARIM DİĞERLERİNİ FIRSAT BULDUKÇA EKLEYECEĞİM...SAYGILARIMLA... | |
|
CHARON
Kayıt tarihi : 21/12/09 Yaş : 37 Nerden : AMASYA İş/Hobiler : BARMEN Lakap : psiko
| Konu: Geri: Ville Valo'nun düetleri... Paz Ocak 17, 2010 4:01 pm | |
| En sevdiğim düeti Wasting the dawn... | |
|
Bisera Nainase Valo
Kayıt tarihi : 20/12/09 Yaş : 34 Nerden : villenin 0Lduğu herhangi bir yerden xD İş/Hobiler : reklamcılık ve grafik tasarım Lakap : gizz
| Konu: Geri: Ville Valo'nun düetleri... Perş. Ocak 28, 2010 12:02 pm | |
| Ville Valo ve Cradle Of Fılth ın düet yapmasına bayılmıştım ikiside hayatımın grubu | |
|