MÜZİKAL HATIRALAR:
İLKİ:
iki yaşımdayken ailemin kitaplığından bongo aldığımı hatırlıyorum.arkadaşları geldiğinde onlara heartbreak hotel çalıyordum,elvis yorumuyla...
EN KÖTÜSÜ: ;bir yıl önce newyork'ta çalarken.tamamen dışında kalmıştım bu konserin.bu performansta çok sorunumuz oldu.
ALBÜM:
İLKİ ;Animalize ,by kiss;
EN KÖTÜSÜ:pek çok grubun çalışmasını başımdan attım.ama sanırım nik kershaw olabilir (80'lerin pop yıldızı)
]KIZ ARKADAŞ
İLKİ:bu kızı çok sıkmıştım.ona olan aşkımı onu sarsarak gösteriyordum.yaraları vardı.bu yüzden yürümedi.
şimdi bu ne tür sarsma sadasd xD sen kızı o kadar sarsarsan oda ilişkiyi sarsar tabi
EN KÖTÜSÜ:sanırım nişanlım.en iyisi ve en kötüsü aynı zamanda
ÖPÜŞME
İLKİ:13 yaşlarındaydım.tam bir fransızdı,beklemediğim birşekilde.utandığım şey ağzımda bir sakız vardı.birinin dilini ağzında hissetmek ne kadar tuhaf bir duygu
heya bencede öyle
EN KÖTÜSÜ:bu benim birlikte olduğum ilk kızdı.biraz öpüşmek için yatağa gittik.ama çok sarhoştum.onun üzerine kustum
SEKS
İLKİ:takvimlerin asılı olduğu bir garajdı.tahminim yanlızca 3 yaşımdaydım ama benim ilk özelimdi pantolonumun içinde neler oluyor gibisinden
EN KÖTÜSÜ: biraz daha gençken,çok çabuk olduğunu hatırlıyorum.çok gençtik ve hala biraz mahçup ediyor
KONSER
İLKİ:hatırladığım ilk konser 87'de Helsinkiı,ce hall'da Iron maiden konseriydi.turnedeki WASP ve çıkış yakalayan blackie(lawless
EN KÖTÜSÜ: jazz dinlemekteydim.biraz daha sanatsal takılmaya karar vermiştim.bu avantgard gösteriye gittim.adam almanca bir hikayeyi okuyordu,davulcu elindekileri seyircilerin üzerine atıyordu
ÇEK
İLKİ: 15 sterlin kadardı.kutlama için 4 bir almıştım.sonra hepsi bitti
EN KÖTÜSÜ:birinden borç almıştım bir miktar.karşılığı ödenince geri vereceğime dair söz vermiştim.karşılığı çıkmayınca iki hafta saklanmak zorunda kaldım,çek doğrulanana kadar
HIM KONSERİ
İLKİ:üçe ayırmıştık,ben six-string bass çalıyordum,aynı anda sahnedeyken amplifikatörler susverdi
EN KÖTÜSÜ: godsmack ile beraber çalıyorduk helsinki'de kışın ortasında.tamamen akşamdan kalmaydık.iğrenç çalıyorduk ve seyirci kılını kıpırdatmıyordu
HAYRAN DENEYİMLERİ
İLKİ :2001'de ödül kazandığımızda,ödülü iggy pop sunmuştu bize.arkasında sevimli yüzün cehennemi boylayacak yazan ceketimi giyiyordum.O hey genç adam müthiş bir giyim zevkin var dedi.bu gerçekten inanılmazdı
EN KÖTÜSÜ beni saçımı keserek tanımaya çalışan bir bayan vardı.bardayken önce bir ses duydum.arkamı döndüm,orada saçımı kesmeye çalışıyordu!bir yandan gülüyor,bir yandanda ağlıyordu,tıpkı akıl hastanesi sakini gibi
ALKOL
İLKİ:sarhoş olmak bir şişe kırmızı şarap ve üç birayla çok kolaydı.her yere kustum.12 yada 13 yaşındaydım
EN KÖTÜSÜ:berbat bir konserin ardından çok sarhoş ve depresiftim.13.kattaki otel odamın balkonundan aşağı düşüyordum.tanrıya şükür Linde geldi ve beni kurtardı.
amanın ne ne yani seni kaybediyorduk amanınnn Linde bi işe yaradın ha aferim
MÜZİK ALETLERİ
İLKİ ;bir ibanez gitardı.iki telini koparttım ve gitarın bozulduğunu düşündüm.arkadaşlarımla arka bahçeye gidip gitarı kırdık.sonra birisi bana gitarın telini değiştirebileceğimi anlattı
EN KÖTÜSÜ:bir turnede canımız çok sıkılmıştı,gidip aptal enstürmanlar aldık.ben bir keman aldım.çalamıyordum ve korkunç sesler çıkartıyordum.gruptakılar onu sattı ve bir daha onu görmedim
YASALARLA SORUN
İLKİ:eski bir markete zorla girmiştik.arkamızdan birileri daha zorla girdi ve biz birbirimize saldırdık.ardından polis çağırıldı.bunu açıklamak oldukça zaman aldı.
EN KÖTÜSÜ bir arkadaşımla beraber helsinki'ye doğru arabayla gidiyorduk.tamda durduğumuz yerde bir banka soygunu gerçekleşti.polisler bankayı bizim soyduğumuzu zannetti ve ailelerimizi aramaya başladı.çok şükür hırsızlar yakalandı ve biz tutuklanmaktan kurtulduk