| ScreamWork : Love In Theory And Practice şarkıların full versiyonları!!! | |
|
+8Tyler Durden poisonofdevil Gemi CHARON Bisera Nainase Valo Annabel Zagzagel Marion Tussaund 12 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Marion Tussaund
Kayıt tarihi : 20/12/09 Yaş : 33 Nerden : Yoklukla Varlık Arasında Biryerden... İş/Hobiler : Resim ve Müzik Lakap : Vampirella
| Konu: ScreamWork : Love In Theory And Practice şarkıların full versiyonları!!! C.tesi Şub. 06, 2010 7:51 pm | |
| | |
|
| |
Zagzagel
| Konu: Geri: ScreamWork : Love In Theory And Practice şarkıların full versiyonları!!! Paz Şub. 07, 2010 11:04 am | |
| Ovvv dostum süpersin hemen dinlemeye başlıyorum... | |
|
| |
Annabel
Kayıt tarihi : 20/12/09 Yaş : 33 Nerden : alacakaranlıktan İş/Hobiler : müzik dınlemek,pc,gitar çalmak Lakap : nilü
| Konu: Geri: ScreamWork : Love In Theory And Practice şarkıların full versiyonları!!! Ptsi Şub. 08, 2010 6:09 pm | |
| In The Arms of Rain OO ÇOK GÜZEL GERÇEKTEN FAVORI ŞARKIM OLABİLİR... | |
|
| |
Bisera Nainase Valo
Kayıt tarihi : 20/12/09 Yaş : 34 Nerden : villenin 0Lduğu herhangi bir yerden xD İş/Hobiler : reklamcılık ve grafik tasarım Lakap : gizz
| Konu: Geri: ScreamWork : Love In Theory And Practice şarkıların full versiyonları!!! Salı Şub. 09, 2010 2:09 pm | |
| Tahminlerim doğru çıktı gerçekten muhteşemler özellikle Like Saint Valentine ve Acoustic Funeral Favorilerim xD Muhteşemlerrr | |
|
| |
Zagzagel
| Konu: Geri: ScreamWork : Love In Theory And Practice şarkıların full versiyonları!!! Salı Şub. 09, 2010 3:46 pm | |
| şahsen ben hepsini de beğendim tekrar teşekkürler cansucum... | |
|
| |
CHARON
Kayıt tarihi : 21/12/09 Yaş : 37 Nerden : AMASYA İş/Hobiler : BARMEN Lakap : psiko
| Konu: Geri: ScreamWork : Love In Theory And Practice şarkıların full versiyonları!!! Cuma Şub. 12, 2010 4:12 pm | |
| Ben şarkıları hiç başarılı bulmadım kusura bakmayın. | |
|
| |
Annabel
Kayıt tarihi : 20/12/09 Yaş : 33 Nerden : alacakaranlıktan İş/Hobiler : müzik dınlemek,pc,gitar çalmak Lakap : nilü
| Konu: Geri: ScreamWork : Love In Theory And Practice şarkıların full versiyonları!!! Cuma Şub. 12, 2010 4:28 pm | |
| | |
|
| |
Gemi
Kayıt tarihi : 21/12/09 Yaş : 33 Nerden : marseille İş/Hobiler : iş:öğrenci veya mütercim tercüman hobiler=şarkı,tenis,buz pateni,dolaşma Lakap : Sacré Jour
| Konu: Geri: ScreamWork : Love In Theory And Practice şarkıların full versiyonları!!! Perş. Şub. 18, 2010 10:02 pm | |
| ben albümü beğenmedim like st. valentine güzel sadece | |
|
| |
Zagzagel
| Konu: Geri: ScreamWork : Love In Theory And Practice şarkıların full versiyonları!!! Perş. Şub. 18, 2010 10:20 pm | |
| insan dinledikçe sıkılmaya başlıyor...Daha güzel olabilirdi.Tek eksisi şarkıların hep birbirine benzemesi. | |
|
| |
poisonofdevil
Kayıt tarihi : 20/12/09 Yaş : 30 Nerden : gelecekten... İş/Hobiler : müzik-sürünüyo... Lakap : TEYYARE
| Konu: Geri: ScreamWork : Love In Theory And Practice şarkıların full versiyonları!!! Cuma Şub. 19, 2010 12:44 pm | |
| çok güzeller gerçekten tüm albüm sarkıları ama benm favorim kesinlikle disarm me | |
|
| |
poisonofdevil
Kayıt tarihi : 20/12/09 Yaş : 30 Nerden : gelecekten... İş/Hobiler : müzik-sürünüyo... Lakap : TEYYARE
| Konu: Geri: ScreamWork : Love In Theory And Practice şarkıların full versiyonları!!! Cuma Şub. 19, 2010 12:54 pm | |
| | |
|
| |
Tyler Durden
| Konu: Geri: ScreamWork : Love In Theory And Practice şarkıların full versiyonları!!! Cuma Şub. 19, 2010 2:06 pm | |
| Albümü beğendim ama daha çok beğendiğim albümü yok değil... Dinledikçe dinleyesim geldi...İyi bir albüm olmuş... | |
|
| |
LACRİMAS
Kayıt tarihi : 21/12/09 Yaş : 38 Nerden : AMASYA... İş/Hobiler : barmen Lakap : babacan
| Konu: Geri: ScreamWork : Love In Theory And Practice şarkıların full versiyonları!!! C.tesi Şub. 20, 2010 5:09 pm | |
| daha iyi olabilirdi ama genede zararı yok. | |
|
| |
DRACULA
Kayıt tarihi : 21/12/09 Yaş : 39 İş/Hobiler : astsubay. Lakap : kaptan
| Konu: Geri: ScreamWork : Love In Theory And Practice şarkıların full versiyonları!!! C.tesi Şub. 20, 2010 5:25 pm | |
| güzel bir albüm okadarda kötü değil. | |
|
| |
Annabel
| Konu: Geri: ScreamWork : Love In Theory And Practice şarkıların full versiyonları!!! C.tesi Şub. 20, 2010 9:30 pm | |
| - VENOM demiş ki:
- insan dinledikçe sıkılmaya başlıyor...Daha güzel olabilirdi.Tek eksisi şarkıların hep birbirine benzemesi.
sıkılmak mı sen çıldırmiş olmalısın tatlım ben dinledikçe sevdim vallahh | |
|
| |
poisonofdevil
| Konu: Geri: ScreamWork : Love In Theory And Practice şarkıların full versiyonları!!! Paz Şub. 21, 2010 4:31 pm | |
| aynen nilüye katılıyorum... | |
|
| |
Annabel
| Konu: Geri: ScreamWork : Love In Theory And Practice şarkıların full versiyonları!!! Paz Şub. 21, 2010 9:41 pm | |
| | |
|
| |
dark.66
Kayıt tarihi : 19/07/10 Yaş : 29 Nerden : cehennemin dibinden İş/Hobiler : elektro gitar çalmak&şarkı sözü yazmak..ingilizce şarkı sölemek:) Lakap : dark light
| Konu: Geri: ScreamWork : Love In Theory And Practice şarkıların full versiyonları!!! Ptsi Tem. 19, 2010 7:53 pm | |
| BEN şarKIlarını BYNDM AMA eskileri daha anlamlı ve daha güzel....yinede tebrikler | |
|
| |
ROSE
| Konu: Geri: ScreamWork : Love In Theory And Practice şarkıların full versiyonları!!! Çarş. Tem. 21, 2010 6:24 pm | |
| Bnecede eskilerin yerini tutumuyor | |
|
| |
| ScreamWork : Love In Theory And Practice şarkıların full versiyonları!!! | |
|