| Depresif Guruplar | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Zagzagel
| Konu: Depresif Guruplar Salı Ara. 22, 2009 10:46 pm | |
| Bu bildiğiniz üzere benim artık klişeleşmiş,Heryerde sorduğum sorum evet bana şöyle mükemmel depresif ve melankolik şarkılar önersenize.Ama metal olacak o şart.Doom,heavy,gothic,hepsi olabilir. Şimdiden teşekkürler canlarım. | |
|
| |
RebeLYeLL
Kayıt tarihi : 27/12/09 Yaş : 29 Nerden : kimsenin bilmediği bilipte gelmediği İş/Hobiler : ölümüne öğrenci modu Lakap : Dolunay Surat.
| Konu: Geri: Depresif Guruplar Ptsi Ara. 28, 2009 7:41 pm | |
| | |
|
| |
Zagzagel
| Konu: Geri: Depresif Guruplar Salı Ara. 29, 2009 2:31 pm | |
| Norther güzel guruptur yaa eskiden dinlerdim.Yeniden bir göz atmalı. | |
|
| |
CHARON
Kayıt tarihi : 21/12/09 Yaş : 37 Nerden : AMASYA İş/Hobiler : BARMEN Lakap : psiko
| Konu: Geri: Depresif Guruplar Salı Ara. 29, 2009 3:08 pm | |
| Kamelot hepsi depresif olmasada mükemmel parçeları var... | |
|
| |
RebeLYeLL
Kayıt tarihi : 27/12/09 Yaş : 29 Nerden : kimsenin bilmediği bilipte gelmediği İş/Hobiler : ölümüne öğrenci modu Lakap : Dolunay Surat.
| Konu: Geri: Depresif Guruplar Salı Ara. 29, 2009 3:24 pm | |
| Cem adrian..şebonun bazı şarkıları..placebo'da var biraz.. ajdarın tüm şarkıları..bide mustafa topaloğlundan gerizekalı sevgilim çok deprsiftir | |
|
| |
CHARON
Kayıt tarihi : 21/12/09 Yaş : 37 Nerden : AMASYA İş/Hobiler : BARMEN Lakap : psiko
| Konu: Geri: Depresif Guruplar Salı Ara. 29, 2009 3:31 pm | |
| - RebeLYeLL demiş ki:
- Cem adrian..şebonun bazı şarkıları..placebo'da var biraz.. ajdarın tüm şarkıları..bide mustafa topaloğlundan gerizekalı sevgilim çok deprsiftir
Amanın Bunlar mı depresif... Biz heavy metal dinliyoruz eylül.... Öyle değil mi şeyma... | |
|
| |
Zagzagel
| |
| |
Bisera Nainase Valo
Kayıt tarihi : 20/12/09 Yaş : 34 Nerden : villenin 0Lduğu herhangi bir yerden xD İş/Hobiler : reklamcılık ve grafik tasarım Lakap : gizz
| Konu: Geri: Depresif Guruplar Salı Ara. 29, 2009 3:40 pm | |
| Eths,sturm und drang,uaral,epica xD | |
|
| |
Gemi
Kayıt tarihi : 21/12/09 Yaş : 33 Nerden : marseille İş/Hobiler : iş:öğrenci veya mütercim tercüman hobiler=şarkı,tenis,buz pateni,dolaşma Lakap : Sacré Jour
| Konu: Geri: Depresif Guruplar Salı Ara. 29, 2009 8:50 pm | |
| entwine-closer flyleaf-there for you aqme-la vie est belle noir desir-a ton etoile feist-la meme histoire sirenia-in sumerian haze all my faith lost-the fideal(hatta tüm şarkıları) eyes set to kill-this love leaves so fast glen hansard-falling slowly my dying bride-roads forever slave-ophelia's eyes 3 doors down-here without you aklıma gelenler bunlar | |
|
| |
RebeLYeLL
| |
| |
Zagzagel
| |
| |
Bisera Nainase Valo
Kayıt tarihi : 20/12/09 Yaş : 34 Nerden : villenin 0Lduğu herhangi bir yerden xD İş/Hobiler : reklamcılık ve grafik tasarım Lakap : gizz
| Konu: Geri: Depresif Guruplar Çarş. Ara. 30, 2009 12:05 am | |
| | |
|
| |
RebeLYeLL
| Konu: Geri: Depresif Guruplar Çarş. Ara. 30, 2009 2:33 pm | |
| önce şaşırcan sonra gülücen sonra eşlik edicen ama müziği manyak aahah | |
|
| |
Gemi
Kayıt tarihi : 21/12/09 Yaş : 33 Nerden : marseille İş/Hobiler : iş:öğrenci veya mütercim tercüman hobiler=şarkı,tenis,buz pateni,dolaşma Lakap : Sacré Jour
| Konu: Geri: Depresif Guruplar Salı Ocak 05, 2010 10:51 pm | |
| gerizekalıı sevgilim beniim güzelmiş | |
|
| |
Annabel
Kayıt tarihi : 20/12/09 Yaş : 33 Nerden : alacakaranlıktan İş/Hobiler : müzik dınlemek,pc,gitar çalmak Lakap : nilü
| Konu: Geri: Depresif Guruplar Perş. Ocak 07, 2010 7:15 pm | |
| Benim tavsiyem Nightwish den While Your Lips Are Still Red en sevdiğim parçadır başkaları da var tabii ama bu dinle seversen başkaların da söylerim | |
|
| |
Zagzagel
| Konu: Geri: Depresif Guruplar Paz Ocak 10, 2010 7:11 pm | |
| - BLOODY VALENTİNA demiş ki:
- Benim tavsiyem Nightwish den While Your Lips Are Still Red
en sevdiğim parçadır başkaları da var tabii ama bu dinle seversen başkaların da söylerim Hhahahahaaa sana sormadım ki zaten seninle yaşıyorum ve yeterince biliyorum dinlediklerini canımm.. | |
|
| |
RebeLYeLL
| Konu: Geri: Depresif Guruplar Paz Ocak 10, 2010 7:40 pm | |
| | |
|
| |
Gemi
| Konu: Geri: Depresif Guruplar Paz Ocak 10, 2010 8:13 pm | |
| | |
|
| |
...Cynide Sun...
| Konu: Geri: Depresif Guruplar Perş. Haz. 10, 2010 6:39 pm | |
| Anathema-Lost Control sadece bu aklıma geldi şeyma ablam | |
|
| |
| Depresif Guruplar | |
|