| Screamworks: Love In Theory And Practice Şarkı Listesi | |
|
+4Annabel Gemi Zagzagel LACRİMAS 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
LACRİMAS
Kayıt tarihi : 21/12/09 Yaş : 38 Nerden : AMASYA... İş/Hobiler : barmen Lakap : babacan
| Konu: Screamworks: Love In Theory And Practice Şarkı Listesi Perş. Ara. 24, 2009 8:51 pm | |
|
Ode To Solitude=Ürkütücü endüstriyel davullarla rifflerin canavarı yönetiliyor..80lerin metali,punk egzozu,HIM'in stili karışımı..Yüksek tempolu bir giriş olucak..Heres to pain ile akılda kolay kalabilicek bi parça.
Scraed to death=Radio için uyarlanmış bi yapım..Funeral of heartsa benziyor ama aynı modda değil..Parçanın ana hatları “I’m not afraid to say I love you” üzerinde..
Heart killer=Albümün ilk parçası..Klavye ve sert gitar tonlarıyla bi giriş var..Love metal ve dark light benzer bir şekilde HIM karşımızda olucak. 2 Nakarattan sonra sıkı bir solo parçaya eşlik ediyor..
Dying Song=Dengesiz davullar destansı bir nakaratla birleşiyor..Villenin ruh öldüren vokali buna eşlik ediyor ve parçada slashin sololarına benzer sololar yer alıyor..
Disarm Me=Akustik bi parça ve şiirimsi bi hava var..Hollywoodda gothic bi film müziği olucakmıs.
Love The Hardest Way=Yetenek alanlarının en güçlü olduğu yeri yeniden keşfettiren bi parça..Love Metal çağını yeniden ateşliyor..Nakaratı en güzel parçaymış albümdeki.
In The Arms Of Rain=Garip bir klavye varmış ve 80lerdeki video oyunlarından gelen bir sesle başlıyormuş..Şarkı dinlendiğinde killing lonelinesse benziyor..
Shatter Me With Hope= Albümdeki en sert kayıt..İçlerindeki kopmuş riffleri dışarı çıkarmışlar..Ama bi yandan yumuşak bi tarafı varmış.
Acoustic Funeral=Klavyenin tonu öyle güçlüymüşki dinlediğimiz yerden çıkıp dışarı fırlayan güclü,trajedik akorlara yer göstermiş.Tamamen olmasada albümdeki yumuşak,nadir dokunuşlardan biriymiş..
St Valentine=Bass ve Davullu bir giriş..Ezici riffler yol gösteriyor.HIM kendilerini zevkin doruklarına çıkartan bir parça yapmış..Bilinmezlik içinde sürekli olarak devam eden şu zevk bu şarkıda en üst noktaya ulaşmış.
Smother A Heart="80Lerdeki bassı al ve bu öyle bi çağrışım yapan bişey olsunki o dönemdeki korku filmleriyle örtüşsün" diyebiliriz..Tekno davul ve dj tonu var.Klasik bi HIM olucak çünkü Ville'nin eşsiz vokalleri varmış..Albümdeki en iyi şarkılardan biriymiş ve kesinikle bi dalgalanma yaratcakmış..
| |
|
| |
Zagzagel
| Konu: Geri: Screamworks: Love In Theory And Practice Şarkı Listesi Perş. Ara. 24, 2009 8:52 pm | |
| | |
|
| |
Gemi
Kayıt tarihi : 21/12/09 Yaş : 33 Nerden : marseille İş/Hobiler : iş:öğrenci veya mütercim tercüman hobiler=şarkı,tenis,buz pateni,dolaşma Lakap : Sacré Jour
| Konu: Geri: Screamworks: Love In Theory And Practice Şarkı Listesi Perş. Ara. 24, 2009 8:58 pm | |
| içlerinden sadece heartkiller'ı dinledim ve oda dark light'ı anımsattı diğerlerini bulabilen var mı? | |
|
| |
Annabel
Kayıt tarihi : 20/12/09 Yaş : 33 Nerden : alacakaranlıktan İş/Hobiler : müzik dınlemek,pc,gitar çalmak Lakap : nilü
| Konu: Geri: Screamworks: Love In Theory And Practice Şarkı Listesi Cuma Ara. 25, 2009 12:35 pm | |
| Heartkıller bence çok güzel olmuş ben çok sevdim şarkıyı vallah paylaşım için teşekkurler | |
|
| |
Bisera Nainase Valo
Kayıt tarihi : 20/12/09 Yaş : 34 Nerden : villenin 0Lduğu herhangi bir yerden xD İş/Hobiler : reklamcılık ve grafik tasarım Lakap : gizz
| Konu: Geri: Screamworks: Love In Theory And Practice Şarkı Listesi Cuma Ara. 25, 2009 1:52 pm | |
| Bense sadece Heartkıller'ı dinleyebildim. Paylaşım için teşekkürler.. | |
|
| |
LACRİMAS
Kayıt tarihi : 21/12/09 Yaş : 38 Nerden : AMASYA... İş/Hobiler : barmen Lakap : babacan
| Konu: Geri: Screamworks: Love In Theory And Practice Şarkı Listesi Cuma Ara. 25, 2009 4:26 pm | |
| Mallesef bende sadece heartkiller'ı dinledim. | |
|
| |
RebeLYeLL
Kayıt tarihi : 27/12/09 Yaş : 29 Nerden : kimsenin bilmediği bilipte gelmediği İş/Hobiler : ölümüne öğrenci modu Lakap : Dolunay Surat.
| Konu: Geri: Screamworks: Love In Theory And Practice Şarkı Listesi Ptsi Ara. 28, 2009 6:49 pm | |
| teşekkürler bu ön bilgi iyi oldu (: | |
|
| |
Zagzagel
| Konu: Geri: Screamworks: Love In Theory And Practice Şarkı Listesi C.tesi Ocak 02, 2010 9:34 pm | |
| Valla heartkiller dışında 2 video'yu siteye koydum umarım beğenirsiniz... | |
|
| |
Mary Raven
Kayıt tarihi : 22/12/09 Yaş : 33 Nerden : İst xD İş/Hobiler : Öğrenci = mütercim-tercüman/ Piyano çalmak,Müzik,Kitap,Tiyatro,Dans,Gezmek, Lakap : Kitty,Amy Lee
| Konu: Geri: Screamworks: Love In Theory And Practice Şarkı Listesi Ptsi Ocak 11, 2010 7:27 pm | |
| Scraed to death=Radio için uyarlanmış bi yapım..Funeral of heartsa benziyor ama aynı modda değil..Parçanın ana hatları “I’m not afraid to say I love you” üzerinde..
Bu şarkıyı çok sevdim .. =) | |
|
| |
GünahkarOyunlar
| Konu: Geri: Screamworks: Love In Theory And Practice Şarkı Listesi Salı Kas. 09, 2010 6:50 pm | |
| bu albümden 1 kaç parçayı 2009 da dinlemştm desem şimdi , havada uçtum şahitlerim var gibi olcak ama neyse | |
|
| |
| Screamworks: Love In Theory And Practice Şarkı Listesi | |
|